Trenger du en firmaprofil?

Firmaprofil

En firmaprofil starter med et godt førsteinntrykk!

En solid grafisk design profil er et viktig markedsføringsverktøy for enhver bedrift. Den beskriver kjernen i virksomheten din for potensielle kunder. Det er et visuelt verktøy som pent beskriver de tjenester eller produkter som tilbys av din virksomhet.

Dette dokumentet er et must for alle som seriøse med sin virksomhets image og potensielle vekst.

Firmaprofil design – Grafisk firmaprofil

En grafisk design profil utformet på riktig måte kan overbevise potensielle kunder om kvaliteten på tjenester eller produkter. En godt designet og visuelt tiltalende brosjyre ledsaget av en profesjonell firmaprofil hjelper også å bygge en sterk merkevareidentitet.

Dette er sannsynlig det første inntrykket en kunde får av deg og ditt selskap – gjør dette til en minneverdig inntrykk med en godt utviklet firmaprofil.

For det første trenger vi å forstå virksomheten din. Våre kunder spenner over et bredt spekter av bransjer, men alle har det samme behovet for en visuell løsning til et forretningsmessig spørsmål. Enten det er å forbedre virksomhetens image, kommunisere en bestemt melding, eller å selge flere produkter, så kan vi hjelpe deg med å spre dette budskapet.

DesignX tilbyr en rekke grafiske designtjenester til våre kunder. Enten du er en eksisterende bedrift som ønsker å «friske opp» firmaprofilen, eller du er en nystartet virksomhet som krever en komplett pakke med alt fra logo design / råd til merkevarebygging og en rekke andre designtjenester som design og trykk av brevpapir, visittkort, brosjyrer og rapporter eller f.eks. emballasje.